Search for:
Mūsų teikiamos paslaugos

Naudotos grindų valymo įrangos pardavimas remontas nuoma

Profesionalios, naudotos valymo įrangos remontas, pardavimas ir nuoma palankiausiomis sąlygomis. Siūlome aukšto slėgio plovimo įrenginius ir aukšto našumo dulkių siurblius bei kitą valymo įrangą, skirtą namų, ofisų valymui ir aukšto slėgio įrenginių plovykloms, namų ūkiui ir kitam naudojimui.

Naudotos valymo įrangos pardavimas

Valymo įranga patalpų valymui, grindų plovimo mašinos, aukšto slėgio plovimo įranga. Profesionali valymo įranga padės jums lengviau ir efektyviau palaikyti švarą.

Valymo įrangos remontas

Viena iš mūsų siūlomų paslaugų yra valymo įrenginių remontas. Remontuojame bet kokio tipo valymo įrenginius nuo dulkių siurblių, plovimo mašinų ir kitų valymo įrenginių.

Valymo įrangos nuoma

Profesionalios valymo įrangos nuoma palankiomis sąlygomis. Valymo įrangos nuoma – tai puikus būdas efektyviai susitvarkyti savo įmonės ar gyvenamosios vietos aplinką už priimtiną kainą.

Greitai ir kokybiškai atliekame valymo įrangos remontą.

Nuomojame, parduodame ir restauruojame valymo įrangą. Tiekiame atsargines dalis ir eksploatacines medžiagas. Jūsų patogumui, galime pasiūlyti ir naudotą švaros įrangą su garantija geromis kainomis.

254

Sutvarkytos įrangos vienetų

4

Restauruojami produktai

623

Patenkintų klientų

43

Prižiūrimos įmonės

Greitai pardavime - nuomoje

Šiuo metu restauruojameremontuojametvarkome šiuos grindų valymo įrenginius.

Naudoti, restauruojami grindų valymo įrenginiai. Atlikus remonto darbus, šiuos įrenginius išnuomosime, arba parduosime Jums už geriausią kainą su garantija.

Grindų valymo mašina Nilfisk BR1100S

Šiuo metu restauruojame grindų valymo mašiną Nilfisk BR1100S
Greitai pardavime – nuomoje.

BR 1100S / 1300S / tai grindų plovimo mašina kuri turi daugiausiai šveitimo tipo variantų iš bet kurios klasės mašinų. Diskiniai arba cilindriniai šepečiai, keičiami šveitimo padai, plaunamas plotis yra 1000 arba 1300 mm. Naudojant cilindrinį modelį šoninės šluotos pakeičia rankinį šlavimą išilgai lentynų ir sienų. Read More

Grindų plovimo įranga Nilfisk SC1500

 Nilfisk SC1500
PARDUODAME – NUOMOJAME.

Padidinkite valymo našumą naudodami visiškai naują stovimą automatinį šveitiklį Advance SC1500™. Sukurtas siekiant užtikrinti puikų valymo efektyvumą, SC1500 yra lankstus, ypač manevringas ir kompaktiškas sprendimas mažoms ir vidutinio dydžio vietoms. Be to, su didelės talpos baku ir dideliu valymo greičiu, SC1500 greičiau išvalo daugiau paviršiaus. Read More