Bipolinis sutrikimas? Tu gali jį suvaldyti. Tau padės mentoryste ir koučingu paremtos konsultacijos.

Niekas kitas geriau nežino kaip valdyti sutrikimą, nei žmogus, esantis remisijoje.

Pirmą kartą išgirdai diagnozę – bipolinis sutrikimas? Esi sutrikęs, pasimetęs, išsigandęs? O gal su bipoliniu gyveni jau daug metų, tačiau vis tiek nepavyksta jo suvaldyti? Aš suprantu kaip tu jautiesi, nes pati visa tai patyriau. Suprantu, kad gali būti labai sunku priimti šią diagnozę, nes bipolinis sutrikimas įvairiapusė problema, kuri gali kelti daug įtampos, jausmų ir nerimo. 

Svarbu prisiminti, kad bipolinis sutrikimas yra valdoma liga, kad yra daugybė priemonių, kurios gali padėti kontroliuoti simptomus ir pagerinti gyvenimo kokybę. Tai yra vaistai, įvairūs papildai, terapija, gyvenimo būdo pokyčiai. Taip pat šeimos palaikymas, profesionalų pagalba, kurie gali padėti sunkiausiomis akimirkomis. Jei esate pasiruošęs rimtiems pokyčiams, tai mentorystės ir koučingo konsultacijos padės jums išeiti iš užburto rato. 

Nelikite šioje kelionėje vieniši. Su gydytoju aptarkite skirtingas gydymo galimybes ir sukurkite gydymo planą. Su artimaisiais ir draugais aptarkite būdus, kaip jie gali jums padėti, kokios pagalbos jums reikia. Taip pat nepamirškite pasirūpinti ir savo kūno gerove. Reguliarus miego ir mitybos rėžimas, fizinis aktyvumas, nusiraminimo ir atsipalaidavimo būdai, visa tai padės pasijausti geriau. 

Kaip koučingo ir mentorystės principais paremtos konsultacijos gali padėti suvaldyti bipolinį sutrikimą?

Aš esu koučingo specialistė Brigita. Taip pat esu žmogus, žinantis, kas yra bipolinis sutrikimas, ir kaip sėkmingai su juo gyventi. Išmokau valdyti bipolinį tam, kad jis nustotų valdyti mano gyvenimą. Per savo kelionę išmokau susidėlioti prioritetus, atpažinti savo silpnąsias vietas ir prisiimti atsakomybę už savo veiksmus.   

Koučingas ir mentorystė tai įgūdžiai, kuriuos naudoju, kad padėčiau žmonėms su bipoliniu sutrikimu išmokti valdyti savo sutrikimą. Esu paruošusi programą – “Misija-Remisija”, kuri įtraukia penkias svarbiausias sritis bipolinio sutrikimo valdymui. 

 Nagrinėdami kiekvieną sritį koučingu ir mentoryste paremtų konsultacijų metu mes žiūrėsime kaip jums sekasi. Čia padėsiu jums išvysti savo silpnasias vietas ir stiprybes, auginti reikiamus įgūdžius įskaitant ir motyvaciją ir komunikaciją. Jums reikės išmokti prisiimti pilną atsakomybę už savo veiksmus, kad galėtumėte pasirinkti geriausius būdus, kurie padėtų jums sveikti. Taip pat auginsime meilę sau, pasitikėjimą savimi, pozityvų dialogą su savimi, mokysimės atpažinti savo poreikius ir juos tenkinti. Ši programa yra sukurta palydėti jus į remisiją.  

Koučingas bipoliniams sutrikimui valdyti

Dabar kviečiu jus patirti mano koučingu ir mentoryste paremtas konsultacijas, kuriose galėsite suprasti, kaip maksimaliai išnaudoti savo potencialą ir suvaldyti savo bipolinį sutrikimą! 

Bipolinio sutrikimo valdymas – Pirmoji konsultacija – 20 EUR

1 koučingu ir mentoryste paremta konsultacija – 40 EUR

3 ir daugiau konsultacijų – po 30 EUR 

Taip pat organizuoju nuotolines savipagalbos grupes žmonėms su bipoliniu sutrikimu. Dalyvio mokestis – 10 EUR 

5 savaičių programa “Misija – remisija” – 150 EUR

Visais klausimais susisiekite: koučerebrigita@gmail.com

 

Keliautojos užrašai

Hipomanijos valdymas   Hipomanijai, kaip ir manijai būdingi tie patys simptomai, tik manijos atveju jie yra stipresni. Šie simptomai yra: pakili ar dirgli nuotaika, padidėjęs

Skaityti daugiau »

Papildai bipoliniam sutrikimui

Šiais laikais turime didžiulį papildų pasirinkimą, bet ne visi gydytojai psichiatrai rekomenduoja papildus savo pacientams. Todėl yra aktualu kalbėti apie tam tikrus papildus, kurių vartojimas

Skaityti daugiau »

Kas yra bipolinis sutrikimas?

Bipolinis sutrikimas yra psichikos sutrikimas, pasireiškiantis nuotaikų svyravimais, depresijos ir manijos epizodais. Nuotaikų svyravimai – tai nepastovios nuotaikos laikotarpiai, kurie gali tęstis dienomis, savaitėmis ar

Skaityti daugiau »

Kelionės įspūdžiai

Susirask kelionės draugų

Prisijunk prie šių bendruomenių, bendrauk, keiskis informacija, išreikšk ir gauk palaikymą: